Het team

Het team van Chiropractie Jasperse & Oonk staat met 4 specialisten voor u klaar om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen. In onze groepspraktijk kennen we verschillende specialisaties en interesses. Daarnaast staat de tijd en aandacht voor de patient centraal.

Ad Jasperse D.C.

Ad Jasperse D.C.

CHIROPRACTOR

Lees meer over Ad Jasperse

Ad Jasperse behoort tot de pioniers en is de 14de gediplomeerde en rijks geregistreerde Chiropractor in Nederland. Ad Jasperse is eigenaar en grondlegger van Praktijk Chiropractie Jasperse. Hij richtte de praktijk op in 1978. En was daarmee de eerste chiropractor en chiropractische praktijk in Zeeland.

De praktijk heeft in zijn eerste jonge jaren in de meanderlaan, Middelburg gezeten, waarbij Ad Jasperse parralel voor een praktijk in Apeldoorn werkte. Daarna is Ad Jasperse volledig zelfstandig gaan werken en met de praktijk verhuisd naar de Nw.Vlissingseweg te Vlissingen. Vanuit deze vestigingslocatie heeft hij met passie velen zorgbehoevenden voor hun klachten behandeld en andere chiropractoren in loondienst genomen en opgeleid.

Praktijk Chiropractie Jasperse bestaat al 40 jaar. Een praktijk die met veel passie onderhouden wordt.

Miguel Jasperse D.C.

Miguel Jasperse D.C.

CHIROPRACTOR

Lees meer over Miguel Jasperse

Miguel Jasperse is een toegewijde, breed georiënteerde en ervaren chiropractor bij Praktijk Chiropractie Jasperse. Met zijn vader als ‘mentor’, is hij op jonge leeftijd geïnspireerd geraakt door de werking van het menselijk lichaam. Gedurende zijn opleiding heeft hij diverse parallelstudies gevolgd om zich verder te specialiseren. Met de additionele kennis en ervaring die hij hierdoor heeft opgedaan kan hij u nog beter van dienst zijn.

Zijn missie is om bij zijn patiënten te zorgen voor een zo optimaal mogelijk functionerend bewegingsapparaat met zo min mogelijk lichamelijke klachten, iets dat direct bijdraagt aan het vergroten van de levenskwaliteit.

Karen Timmers D.C.

Karen Timmers D.C.

CHIROPRACTOR

Lees meer over Karen Timmers

Karen Timmers is een energieke, gepassioneerde en betrokken chiropractor bij Praktijk Chiropractie Jasperse. Ooit begonnen als fysiotherapeut, liep zij tegen de beperkingen op het gebied van kennis, benadering en de behandelmethoden aan. Dit in combinatie met haar interesse in de werking van de wervelkolom en het zenuwstelsel, heeft haar doen besluiten zich in 4 jaar tijd door te ontwikkelen tot Chiropractor.

Sinds eind 2017 is Karen, afkomstig uit Brabant, een vaste kracht in onze praktijk. Als volwaardig chiropractor, ligt haar persoonlijke interesse in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Maar ook voor andere klachten van jong tot oud kunt u bij haar terecht. Hiermee is zij een uitstekende toevoeging aan ons team.

Voorheen was Karen werkzaam bij chiropractie praktijken in o.a. Amsterdam, Almere, Haarlem en Schijndel en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan met het toepassen van verschillende technieken.

Mickey Oonk D.C.

Mickey Oonk D.C.

CHIROPRACTOR

Lees meer over Mickey Oonk

Ik ben opgegroeid aan de kust van Vlissingen. Daar heb ik van jongs af aan de affiniteit met de zee, de kust en het menselijk lichaam ontwikkeld. Ooit was het doel geneeskunde te willen gaan studeren. Nadat ik mijn HAVO en vervolgens mijn VWO diploma haalde volgde ik een Bachelor Bio-Medische wetenschappen te Amsterdam. In 2011 heb ik deze afgerond. Tijdens deze studie kwam ik, via mijn jeugdvriend Miguel Jasperse, in aanraking met chiropractie. Een langdurige, onverholpen rugblessure opgelopen met surfen werd met effectief met chiropractie verholpen. Sindsdien ontstond de interesse in de functie van het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat.

In 2016 behaalde ik mijn MSc in Chiropractie aan de Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland. Tijdens de opleiding was de combinatie van veel praktijk, diverse naschoolse cursussen en een rolmodel van leiderschap bepalend voor mijn huidige interesses. Na het behalen van mijn diploma heb ik 2 jaar lang ervaring opgedaan in meerdere praktijken in de Randstad.

Doordat ikzelf behandeld ben geweest weet ik wat chiropractie kan betekenen voor mijn cliënten. Ik heb de persoonlijkheid altijd op zoek te willen zijn naar meer kennis en ervaring. Zelf word ik enorm enthousiast en komt mijn passie voor het vak het meeste tot uiting als ik mensen kan helpen door middel van chiropractie. De manier van praktiseren als bij Chiropractie Jaspserse sluit perfect bij mij aan en zie ik dus ook als een unieke kans.

In mijn vrije tijde ben ik een fanatieke watersporter. Het liefst ben ik te vinden in de omgeving van de zee waar ik mijn beide passies, kite- en golfsurfen, kan uitoefenen.

Antalaya Inder D.C.

CHIROPRACTOR

Lees meer over Antalaya Inder

Ik ben opgegroeid in Zuid-Afrika en ben van jongs af aan een gepassioneerd paardrijder. Mijn eerste contact met Chiropractie was met een dierenchiropractor die onze paarden kwam behandelen. Van daaruit groeide mijn interesse in Chiropractie en ben ik sinds mijn 14e onder Chiropractische zorg, o.a. voor verschillende paardrijblessures en de preventie hiervan.

Al snel wist ik dat ik een carrière in Chiropractie wilde nastreven. Ik studeerde en behaalde mijn diploma aan de Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika. Ik ben naar Nederland gekomen om nieuwe technieken verder na te streven en mijn kijk op Chiropractie te verbreden, zodat ik mijn patiënten de best mogelijke zorg kan geven.

Al onze chiropractoren zijn lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en zijn geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Deze onafhankelijke stichting ziet toe op de naleving van strenge kwaliteitseisen ter bescherming van zowel de patiënten als de chiropractoren. Daarnaast zijn de chiropractoren lid van de European Chiropractors’ Union (ECU).

Opleiding & registratie

Wilt u meer weten over onze opleiding en registratie?

Afspraak maken? Neem gerust contact met ons op, ook wanneer uw vragen heeft omtrent uw klachten of over onze behandelmethodes.