Een afspraak maken

Wanneer kunt u terecht?

Praktijk Chiropractie Jasperse & Oonk is elke werkdag geopend (zie openingstijden). Neem contact met ons op, dan proberen we u zo spoedig mogelijk te helpen.

Geen verwijzing nodig & geen eigen risico.

Om een afspraak te maken heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Onze chiropractoren zijn opgeleid om zelf een diagnose te stellen. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling. Een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar vindt u op chiropractievergoeding.nl.

Chiropractie behandelingen worden vergoed via de aanvullende verzekering, informeer hiervoor bij uw eigen verzekeraar. Chiropractie valt niet onder het verplicht eigen risico.

Hoe lang duurt uw afspraak?

Het eerste consult duurt +/- 60 minuten. Deze tijd hebben we nodig voor het bespreken van uw klachten, het uitvoeren van een gedegen onderzoek en het bespreken van de bevindingen. Vaak vindt hierbinnen ook de eerste behandeling plaats. De tijdsduur van vervolgconsulten kan variëren en is afhankelijk van uw klacht(en). Informeer hiervoor bij uw chiropractor.

Uw afspraak afzeggen

Indien u verhinderd bent, dient u uw afspraak minimaal één werkdag van tevoren te wijzigen of te annuleren. Voor niet nagekomen afspraken, kan gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Maak een afspraak

Tel: 0118-472137

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:  8:00 tot 18:00 uur
Zaterdag & Zondag: Gesloten

Adres

Praktijk Chiropractie Jasperse & Oonk
Nieuwe Vlissingseweg 237
4387 AE, Vlissingen
Tel: 0118-472137
info@chiropractiejasperse.nl

*Wij zijn niet verbonden met andere praktijken.

Chiropractoren

D.J.A. Jasperse, D.C.
J.M. Jasperse, D.C.
K.G.A. Timmers, D.C.
M.B. Oonk, D.C.
A. Inder, D.C.